تحولات منطقه

معاون سیاسی حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه ذات اغتشاش دیکتاتوری است، گفت: اعتراض یک رفتار مدنی و حق مردم است اما بین اعتراض و اغتشاش مرز روشنی وجود دارد و باید این مرزها را خط قرمز برای رسانه ها و تحرکات بدانیم.

معاون سیاسی حزب موتلفه: ذات اغتشاش دیکتاتوری است/ باید مجازات بازدارنده، برای اظهارات بی پشتوانه درنظر گرفت
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، مهدی عرب صادق معاون سیاسی حزب موتلفه اسلامی گفت: دیکتاتوری رسانه ای هژمونی تک‌جانبه گرای غرب، رسانه را برای دیکتاتوری قدرت خود در ظلم به دیگر ملت های دنیا می خواهد.

وی با اشاره به ضرورت مسئله شناسی در مواجهه با حکومت های دیجیتالی گفت: جهاد تبیین لازمه دستیابی به بازدارندگی رسانه ای است و برای گام دوم انقلاب بسیار ضروری است و ما باید در مقابل دیکتاتوری رسانه ای غرب قوی شویم

عرب صادق ادامه داد: امروز عرصه ارتباطات، توسط سرمایه داران صهیونیست غربی قطب سازی شده است و قوانین را خودشان تعریف، تفسیر و اجرا می کنند، در اتاق فکرهایشان تولید محتوا و خبرسازی می کنند تا اهداف خود را با جنگ روایت ها پیش برند و هر جا که لازم شد جنگ نظامی و سخت را علیه ملت ها طراحی کنند.

وی گفت: رسانه های غربی، حساسیت افکار عمومی دنیا را طراحی و از مسیری که خود می خواهند برای این توابع پاسخ بهینه تعیین می کنند یه نوعی که امروز انگاره ی دموکراسی حاکمیت دیجیتالی غرب، غیر علمی و ساده انگارانه است و این تفکر، نقطه ی کاری است که دشمن برای مسئله خود تعریف کرده.

معاون سیاسی حزب موتلفه اسلامی گفت: جامعه امروز کنجکاوانه حقیقت وقایع را دنبال می کند، اگر عرصه رسانه مرجعیت و جامعیت خود را از دست دهد، رسانه های خارج مرز ها روایت سازی و کنترل روایت و افکار را در دست می گیرد و این یعنی اینکه دروازه خود را برای گل دشمن رسانه و رسانه دشمن باز گذاشتیم.جریان های استعمار اگر توان براندازانه کوتاه مدت نطامی و سخت حکومت ها را نداشته باشند، پشتوانه مردمی آنها را از طریق رسانه ها و جنگ شبکه ای، هدف می گیرند تا اعتماد زدایی کنند.

این فعال سیاسی گفت: آنها در چنین فضایی به جای بمب و موشک نظامی از روایت سازی جعلی و ایده استفاده می کنند و در مقابل، سکوت، وادادگی روایت است.

وی ادامه داد: اغتشاشگران سربازان دیکتاتوری رسانه های شبکه های امپریالیسم هستند و غالبا متوجه دنباله رفتارهای خود نیستند.

وی گفت: مضحک است، آنها از زن می گویند و آزادی، اما زن را برای اسارت در دنیای مادی گرای خود می خواهند، در حالی که از زندگی می خواهند، زندگی را در کالبد جسم فنا شونده مادی می گویند، به هرحال این هم تناقض جالب و اما تلخی است.

عرب صادق افزود: اسلام دین مهربانی است و رحمت، اما مهربانی و رحمت را نمی شود فقط برای مجرمان قتل و محاربه در کشور دانست، پس تکلیف پدرانی که فرندانشان یا فرزندانی که پدرانشان را در اغتشاشات از دست دادند چست؟ اینها مشمول رحمت خدا نمی شوند؟ من با قاطعیت خدمت شما عرض می کنم این اغتشاشات اصلا زمینه اقتصادی و نارضایتی اقتصادی ندارد، این جنگی است که سه سال است برای آن طراحی داشته اند و الحمدلله تمام سرمایه شان در این جنگ سوخت و ملت ایران پیروز شدند.

وی گفت: باید مجازات بازدارنده، برای اظهارنظرات بی پشتوانه رسانه ای خواص سیاسی و موثرهای رسانه ای مطرح گردد و هزینه تراشی های روانی و رسانه ای این اشخاص برای ملت متوقف شود.

عرب صادق در پایان گفت: ذات اغتشاش دیکتاتوری است و وای به روزی که این افرادبه قدرتی برسند، لذا این افراد با مرگ بر دیکتاتور دچار خودزنی می شوند. اعتراض یک رفتار مدنی است و حق مردم است اما بین اعتراض و اغتشاش مرز روشنی وجود دارد و باید این مرزها را خط قرمز برای رسانه ها و تحرکات بدانیم.

منبع: خبرگزاری فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.